Foto: Facebook

SDP ISTAKNUO SVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA: ‘Mitar Obradović treba donijeti pozitivne promjene’

Autor:

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin ovih dana putuje Hrvatskoj u potrazi za kandidatima na predstojećim lokalnim izborima.

Tako je ovih dana posjetio Požegu te sudjelovao na predstavljanu kandidata za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika.

“SDP je izabrao Mitra Obradovića kao kandidata za gradonačelnika i Dinka Zimu kao kandidata za zamjenika gradonačelnika koji će ovdje u Požegi u srcu Slavonije donijeti potrebne pozitivne promjene”, rekao je Grbin prilikom predstavljanja.

Mitar Obradović je rođen u Požegi 1967. godine gdje je završio Ekonomsku školu. U Osijeku je diplomirao ekonomiju, a magistar pravnih znanosti postao je u Zagrebu.

Uspješnu profesionalnu karijeru, pored zvanja, može zahvaliti SDP-u, kaže Obradović za SBplus, a ne Zdravku Ronku.
Mladi stručnjak za financije i pravo, 1995. godine, kao inspektor, zaposlio se u požeškoj Poreznoj upravi, gdje je ostao do 1998., kad je počeo raditi kao inspektor u Financijskoj policiji. Po ukidanju tog tijela postao je inspektor Porezne uprave.

Ozbiljnu karijeru nije počeo graditi nakon trećesiječanjskog demokratskog preokreta, po dolasku SDP-a na vlast. U ožujku 2002. imenovat će ga pročelnikom Porezne uprave Požega. A, po dolasku HDZ-a na vlast 2006., s te funkcije bit će smijenjen. Tada postaje ravnatelj Doma zdravlja Požega. Pored redovitog posla, Obradović je radio i kao sudski vještak.
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.