fbpx

Sanader: Ivan Jarnjak je sve vodio

Autor: I.J.

U svojem obraćanju pred sucima Županijskog suda u Zagrebu, koje je još uvijek u tijeku, govorio je o načinu funkcioniranja HDZ-a i o ulozi Ivana Jarnjaka.

Bivši predsjednik Vlade i HDZ-a Ivo Sanader nastavio je danas s iznošenjem svoje obrane u slučaju Fimi media. U svojem obraćanju pred sucima Županijskog suda u Zagrebu, koje je još uvijek u tijeku, govorio je o načinu funkcioniranja HDZ-a i o ulozi Ivana Jarnjaka.
"Sve troškove izbornih kampanja, donacija, svih akcija koje je stranka radila, sve je to vodio Ivan Jarnjak. Kad sam preuzeo stranku bilo je puno podračuna gradskih i općinskih odbora i to smo ukinuli. Ostavili smo središnji račun i račune županijskim odborima", izjavio je Sanader, piše dnevnik.hr.
Na jučerašnjem dijelu svjedočenja Sanader je poručio da je optužnica protiv njega sastavljena bez ijednog dokaza koji bi potkrijepili optužbe iznesene protiv njega.

Bivši premijer Ivo Sanader, kojem se sudi za slučaj Fimi media, danas nastavlja s iznošenjem svoje obrane na Županijskom sudu u Zagrebu. Predviđalo se da bi trebao govoriti o imovini koju je stekao prije ulaska u politiku i time pokušati opovrgnuti optužbe o bogaćenju koruptivnim radnjama. Sanader je u jučerašnjem dijelu svjedočenja napomenuo da su svi postupci protiv njega politički motivirani.


Autor:I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.