FOTO: vijesti.rtl.hr

SAMOBOR: Djevojčici (11) pala greda na glavu!

Autor: Dnevno

S ljuljačke na dječjem igralištu u Samoboru odlomila se drvena greda koja je jedanaestogodišnjoj djevojčici Eni pala na glavu dok se igrala sa svojim prijateljima, pišu Vijesti.hr.

“Mojoj kćeri Eni jučer je u samoborskom parku pala drvena konstrukcija na glavu. Priča s Hitnom zasebna je priča koja je očito postala pravilo, a ne iznimka u ovoj zemlji. Trenutno je u Klaićevoj. Doktor je rekao da je imala veliku sreću. Da je manje dijete u pitanju i da je greda samo malo drugačije skrenula, mogla je nekoga ubiti”, rekla je mama Ivana za RTL.

“Odvezli smo je na Hitnu gdje su nam rekli kako naše dijete nije hitni slučaj”, ispričala je majka.

Potom su, kaže, otišli u Dom zdravlja gdje je 11-godišnjakinju pregledao obiteljski liječnik medicine te ju sanitetskim prijevozom uputio u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

“Ena je sada dobro. Stabilno je, no ostat će još malo u Klaićevoj na promatranju. Ipak je dobila udarac u glavu”, ispričala je Enina majka.

 

Hitna služba je za RTL demantirala tvrdnje Enine majke. “Naše su obje ekipe bile na terenu pa smo ih, da ne čekaju, uputili liječniku u Dom zdravlja. Kad su se ekipe vratile, njihov sanitet ju je dovezao u Klaićevu bolnicu u Zagreb”, rekli su za RTL iz Hitne službe. Kako doznajemo, na teren je izašla i policija te obavila očevid. Igralište na kojem je djevojčica Ena zadobila lakše ozljede ograđeno je policijskom trakom i zabranjeno je za korištenje.




 

FOTO: vijesti.rtl.hr

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.