Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘SAMO VAS ŽELIM PODSJETITI, GOSPODINE PREDSJEDNIČE…’ Zbog Milanovićevog jezika Hrvatskoj zaprijetio švedski europarlamentarac

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Zoran Milanović u javnosti je već bezbroj puta naglasio da će uložiti veto na ulazak Švedske i Finske u NATO ako se ne unaprijedi izborni zakon u BiH, a te njegove izjave uzburkale su domaću i svjetsku javnost. Sada je stigao i odgovor švedskog europarlamentarca.

“Švedska i Finska uplaćuju milijarde u proračun Europske unije i Hrvatska iz njega prima milijarde. Isto vrijedi i za NextGenerationEU, kao i druge fondove. Samo vas želim podsjetiti, gospodine predsjedniče Milanoviću, da veta idu u oba smjera”, napisao je na Twitteru Charlie Weimers, koji je  član krajnje desne strane Švedski Demokrati.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.