Sabor u akciji “Dan narcisa”

Autor: hina

U Zagrebu se "Dan narcisa" obilježava 14. godinu zaredom, a svi prikupljeni dobrotvorni prilozi namijenjeni su prevenciji raka dojke i razvoju edukacijskog projekta "Mama i ja".

U sklopu Dana narcisa, saborskim su zastupnicima na klupe danas podijeljene narcise, a predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić pozvao ih je da se uključe u akciju za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke.

Dan narcisa, 27. ožujka, tradicionalno se u Zagrebu obilježava 14. godinu zaredom, a svi prikupljeni prilozi namijenjeni su prevenciji raka dojke i razvoju edukacijskog projekta “Mama i ja”.


– Osim u Zagrebu, akcija će se provoditi u više od 30 gradova, a uključenjem u nju želimo i dalje podizati svijest o tako ozbiljnom problemu – rekao je Bebić.

Sve saborske klubove pozvao je da simboličnim prilozima podupru tu akciju.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.