RUŽA ZA DNEVNO OTKRIVA! Evo kako će si pomagati Milanović i Plenković: Dobro se pripremite na ovo

Autor: Iva Međugorac

Na predsjedničkim izborima suverenistica i europarlamentarka Ruža Tomašić podržavala je Miroslava Škoru, no unatoč tome u razgovoru za naš portal otkriva kako će bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović nastojati pamtiti po prve dvije godine mandata. ”Bile su to dvije dobre godine, u kojima se Predsjednica dobro nosila s kritikama. I sama je kritizirala Vladu, i ponašala se korektno sve dok nije sklopila pakt s Plenkovićem. Nakon toga su njene prepoznatljive, oštre i odvažne kritike stale, a to joj je bio posao”, kaže naša sugovornica, koja od novog predsjednika Zorana Milanovića ne očekuje baš ništa.

”Za njega je ovo super posao, nema puno rada, znajući da je kao premijeru njegov najveći problem bio gdje će ručati, a gdje večerati. Od njega ne očekujem previše, no nadam se da će kao predsjednik ipak biti malo korektniji”, oštra je Tomašić koja je uvjerena kako će odnos između predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića biti korektan i stabilan. ”Njih se dvojica znaju iz Ministarstva vanjskih poslova. Moguće je da se njihovi odnosi pred izbore zaoštre, ali i to je zato što će na taj način pomagati jedan drugome”, zaključuje Ruža Tomašić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.