Radnička fronta

RADNIČKA FRONTA POSTAVILA PLAKATE Karamarka i Ane uz natpis: ‘Lopove na robiju’ (FOTO)

Autor: M.M.

"Ovime se još jedno pokazuje da se stožerna stranka razbojničke restauracije kapitalizma u Hrvatskoj, HDZ, nije nimalo promijenila te da ispod svake njihove priče o "domoljublju" i vraćanju u Drugi svjetski rat stoje vrlo prozaični materijalni interesi", napisali su članovi Radničke fronte.

Radnička fronta u utorak je navečer  ispred središta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma i u Gundulićevoj postavila plakate s fotografijama Tomislava Karamarka i njegove supruge Ane uz natpis “Lopove na robiju”.

“Nakon što je izbila dosad najveća afera nove vlade, premda u teškoj konkurenciji, pri čemu je nedvojben sukob interesa ‘domoljuba’ i očito odličnog Sanaderovog učenika Tomislava Karamarka, bizarno je da je jedino ‘objašnjenje’ koje je bračni par Karamarko mogao smisliti ono što bi se moglo prepričati kao “ma ne bismo mi to nikada”. Osim toga, Ana Karamarko je vrlo neuvjerljivo podastrla “izliku” da je ona novac dobivala za poslove koji nemaju veze s MOL-om – kao da se inače, kada je riječ o mitu, na isplatnicama jasno naznačuje da je riječ o mitu. Čitavu situaciju dodatno otežavaju okolnosti u kojima je jučer otpuštena i novinarka T-portala samo dan nakon što je objavila tekst o sumnjivim poslovima bračnog para Karamarko.

Ovime se još jedno pokazuje da se stožerna stranka razbojničke restauracije kapitalizma u Hrvatskoj, HDZ, nije nimalo promijenila te da ispod svake njihove priče o “domoljublju” i vraćanju u Drugi svjetski rat stoje vrlo prozaični materijalni interesi. Vrijeme je da se tom i takvom HDZ-om, skupa s njegovim uličnim falangama i klijentelističkom mrežom, konačno stane na kraj”, stoji u objavi Radničke fronte na Facebooku.

Radnička fronta
Radnička fronta

13164481_1196080940426403_8383951481790691198_n

Podsjetimo, nakon što je jučer Nacional objavio dokumente prema kojima je vidljivo kako je konzultant MOL-a Jozo Petrović supruzi Tomislava Karamarka u dvije godine  isplatio oko pola milijuna kuna za savjetovanje iz područja energetike, o cijelom se slučaju, nakon Karamarka, oglasila i njegova supruga.

Ana Karamarko za HRT je izjavila kako je riječ o uobičajenom ugovoru iz područja marketinga i komunikacija koji pruža čitav niz agencija te da njezina tvrtka nikada nije obavljala poslove za tvrtku Joze Petrovića koja bi bila u interesu MOL-a.




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.