Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Pupovac zbog Penave nagazio Kolindu! Strašno što je izgovorio

Autor: Dnevno

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac dan je svoj komentar na podršku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi,u slučaju odluke Ustavnog suda koja se odnosi na dvojezičnost u Vukovaru.

“Teško je podržati gradonačelnika Penavu i ne biti protiv odluke Ustavnog suda. Ta predsjedničina podrška nesumnjivo je usmjerena protiv konkretne odluke Ustavnog suda i to je ozbiljan sukob između Ustavnog suda i predsjednice RH”, kazao je Pupovac pa nadodao:

“Predsjednica kolektivizira krivnju, a Ustavni je sud nastojao izbjeći kolektivizaciju. Na stranu kolektivizacija, na koju smo nažalost navikli, predsjednica si uzima za pravo da kao netko iz pozicije vlasti samovoljno procjenjuje što je postignuto u međuljudskim odnosima u Vukovaru. Ako bi predsjednica svoj osobni stav pokušala pretočiti u akt vlasti, onda bi bila u temeljitom sukobu sa zakonom i Ustavom”, rekao je.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.