Pupovac: Voljeli bismo da je Josipović s nama na božićnom domjenku SNV-a

Autor: hina

Voljeli bismo da je predsjednik Josipović s nama i ove kao i prijašnjoj godina. On je uvijek bio rado viđen gost i bio bi i ove godine, komentirao je Milorad Pupovac izostanak predsjednika Josipovića na domjenku u povodu pravoslavnog Božića.

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac izrazio je žaljenje jer današnjem domjenku u povodu pravoslavnog Božića, kojeg je organiziralo Srpsko narodno vijeće, nije nazočio i predsjednik Republike Ivo Josipović koji je dosadašnjih godina bio njihov tradicionalni gost.

– Voljeli bismo da je predsjednik Josipović s nama i ove kao i prijašnjoj godina. On je uvijek bio rado viđen gost i bio bi i ove godine – ustvrdio je Pupovac.

Upitan o raspravi u javnosti o tome treba li uvesti dvojezičnost u Vukovar, Pupovac je odgovorio kako je uvijek bilo otpora kada je trebalo primijeniti zakone koji se tiču prava nacionalnih manjina, no dodao je također, kako otpora nema od onih koji su odgovorni za provođenje zakona što je po njegovom mišljenju puno važnije, a sa svima drugima, kazao je, treba razgovarati.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.