Foto: Goran Mehkek / CROPIX

PUPOVAC U NAJVEĆOJ NEVOLJI DO SADA! Policija zaprimila nove dokumente o njegovoj umiješanosti u UBOJSTVO DR. IVANA ŠRETERA!

Autor: S.V.

Saborski zastupnik Stevo Culej jučer je u jutarnjim satima Ravnateljstvu policiji prijavio Milorada Pupovca zbog njegovih saznanja o ubojstvu dr. Ivana Šretera ili čak možebitne umiješanosti!

Na naš upit ima li to veze s Pupovčevim istupom u Saboru kada je samovoljno pozvao DORH i nazvao se ratnim zločincem, Culej je odgovorio kako to nema veze:

“Ne obraćam pažnju na njegove performanse. Ja sam još prije godinu dana u Saboru postavio pitanje u vezi ubojstva dr. Šretera i uloge Milorada Pupovca u njemu. S obzirom da mi niti nakon godinu dana nitko nije odgovorio, odlučio sam ići ovim putem”, kazao je Culej za naš portal i dodao kako je možda i dobro da je čekao jer je poiciji priložio na uvid i sasvim nove, dosad, neviđene dokumente.

“Uz sve navode koje je Slavko Degoricija iznio u svojoj knjizi o Šreterovom ubojstvu, a gdje se Pupovca konkretno sumnjiči za sudjelovanje u ovom zločinu, sada imamo i nove dokaze. Samo želim da ga inspektori konačno sjednu u stolac i postave mu konkretna pitanja jer je previše slučajnosti. Postoje sumnje da je Pupovac u trenutcima Šreterovog ubojstva bio u izravnoj svezi sa njegovim egzekutorima. Konkretno mislim na Branka Pavića, zapovjednika logora Bučje, Vezmara, Džakulu. Sve se odvijalo u rujnu 1991. godine, a postoje i srpski spisi u kojima i sami Srbi izražavaju čuđenje da je Pupovac u to vrijeme najnormalnije održavao komunikaciju i s jednom, i s drugom stranom. Zato mislim da ga se treba ozbiljno ispitati… Tada mu performansi neće pomoći”, zaključuje Stevo Culej.

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.