Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pupovac nakon paljenja ‘Novosti’: ‘Očito za Srbe mira u Hrvatskoj nema’

Autor: dnevno.hr

Keleminec je tijekom prosvjeda u Zagrebu zapalio i primjerak tjednika srpske nacionalne manjine “Novosti”

Predsjednik SNV-a i saborski zastupnik, Milorad Pupovac, osvrnuo se za Novu TV na paljenje tjednika Novosti.

“Ja sam navikao trpjeti nečinjenje države. Napade na moju obitelj, na institucije i na mjesta gdje rade pripadnici srpske zajednice. Jer očito za Srbe mira u Hrvatskoj nema”, rekao je Pupovac.

Podsjetimo, dvadesetak simpatizera Autohtone – Hrvatske stranke prava (A-HSP) prosvjedovalo je ispred sjedišta SNV-a u Zagrebu, pod sloganom “Zaustavili smo vas 1991., zaustavit ćemo vas opet”. Keleminec je tijekom prosvjeda u Zagrebu zapalio i primjerak tjednika srpske nacionalne manjine “Novosti”, rekavši da su te novine pozivale na podmetanje požara u Hrvatskoj u jeku turističke sezone.

“Došli smo ispred sjedišta SNV-a Milorada Pupovca suprotstaviti se njihovoj velikosrpskoj politici u Hrvatskoj, zaustavili smo ih 1991. zaustavit ćemo ih i sada”, izjavio je Keleminec u zagrebačkoj Gajevoj ulici, okružen s 20-ak pristaša i isto toliko predstavnika medija.

Keleminec dobio od Plenkovića ‘pljusku’ kakvoj se nije nadao!

Hrvatska zbog Keleminca zaradila prosvjednu notu iz Srbije: ‘Proustaše napravile haos’




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.