foto: arhiva

Pupovac izjavljuje: Ne dolazimo na sastanak vladajuće koalicije!

Autor: Dnevno

Milorad Pupovac potvrdio je za N1 da na sastanak vladajuće koalicije neće doći predstavnici SDSS-a, piše N1.

Pupovac nije naveo razlog zbog čega predstavnici njegove stranke neće sudjelovati na sastanku.

Također potvrđuje da je dogovoren sastanak s onim koalicijskim partnerima kojima je stalo do rješavanja otvorenih pitanja. Nije rekao kad i s kojim partnerima.

Nakon što je u nekoliko medijskih istupa SDSS-ov predsjednik Pupovac izjavio kako njegova stranka razmišlja o odlasku iz koalicije, SDSS je sjednici Predsjedništva stranke, održanoj u ponedjeljak, nije odlučio napustiti vladajuću koaliciju, već je ovlastio Pupovca i Klub zastupnika SDSS-a da o cjelokupnoj situaciji razgovaraju s koalicijskim partnerima.

Lovro Kuščević, ministar uprave upitan je u utorak pred Vladom za komentar Pupovčevih izjava o mogućem izlasku iz koalicije.

“Koga nema bez njega se može”, rekao je Kuščević. “Koalicija je stabilna, većina je stabilna i mislim da neće biti problema da odradimo sve projekte koje smo trebali. Očekujem da ćemo vrlo brzo čuti sve te salve nezadovoljstva”, rekao je Kuščević uoči koalicijskog sastanka.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.