Pružimo ruku za pomoć Matei

Autor: dnevno.hr

Mateino liječenje i oporavak zahtijevaju ulaganje značajnih financijskih sredstava što se prije svega odnosi na svakodnevno plaćanje dodatnih liječničkih usluga, kupnju raznih ortopedskih pomagala te kupnju aparata koji se mora ugraditi Matei da bi aktivirali rad mozga.

Kao dio humanitarne akacije za Mateu Romić, u subotu 24. rujna 2011. u Donjem Lapcu u kino dvorani s početkom u 16 sati održat će humanitarni koncert pod nazivom ‘Pružimo ruku za Mateu’.

Šesnaestogodišnja Matea je zadobila teške tjelesne ozlijede glave u prometnoj nesreći 30. prosinca 2010. godine zbog čega se sada nalazi u vigilnoj komi (budna koma).

Neizravne žrtve Mateine nesreće su njezin 18- godišnji brat brat Mile i 11-godišnja sestra Ana-Maria, učenica petog razreda osnovne škole koji su prisiljeni prilagođavati se školskim obvezama i obvezama roditelja. Matein otac, Predrag Romić, zaposlen u MUP-u prisiljen je raditi u kompliciranom turnus sustavu nakon što je kao u prometnoj nesreći u rujnu ove godine zadobio teške tjelesne ozlijede.

Mateino liječenje i oporavak zahtijevaju i ulaganje značajnih financijskih sredstava što se prije svega odnosi na svakodnevno plaćanje dodatnih liječničkih usluga, kupnju raznih ortopedskih pomagala te kupnju aparata koji se mora ugraditi Matei da bi aktivirali rad mozga. Cijena aparata iznosi 15.000 eura.

Svaka pomoć Matei je dobro došla, a oni koji imaju mogućnosti izvršiti donaciju, mogu to napraviti na račun njezinog oca:

Predrag Romić – OTP banka

Na broj: 2407000-3200925336, s naznakom: Pomoć maloj Matei.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.