Proširit ćemo ‘Pravaški kišobran ‘ na sve stranke sličnog političkog svjetonazora

Autor: hina

Paralelno sa širenjem stranke planira se nastaviti raditi na jačanju i širenju "Pravaškog kišobrana", a HSP dr. Ante Starčević će 'kao stožerna pravaška stranka nastaviti raditi na zajedništvu svih stranaka pravaško-demokršćanskog svjetonazora i stvaranju moderne urbane desnice'.

Predsjedništvo HSP-a dr. Ante Starčević zaključilo je večeras na sjednici održanoj u Zagrebu da nisu zadovoljni s jednim osvojenim mandatom na izborima ali da su s tim jednim mandatom stekli legitimitet i legalitet za nastavak provođenja projekta koji su započeli osnivanjem stranke prije dvije godine.

Na sjednici kojom je predsjedala predsjednica stranke Ruža Tomašić zaključeno je da su s tim jednim mandatom stekli obavezu u ovom izbornom ciklusu proširiti “Pravaški kišobran” na sve stranke sličnog političkog svjetonazora.

HSP dr. Ante Starčević je nakon sjednice Predsjedništva izvijestio da je održavanje redovitog Sabora stranke određeno za 3. ožujka 2012. u Zagrebu.

Najvišem stranačkom tijelu, Glavnom stanu poslan je na usvajanje program stranačkog rada u idućem razdoblju koji predviđa razvijanje koalicije s Hrvatskom čistom strankom prava (HČSP) i Hrvatskim pravaškim blokom (HPB) te provođenje unutarstranačkih izbora do 21. veljače 2012.

Programom je predviđen i rad na širenju stranke i ustroju na svim razinama. Paralelno sa širenjem stranke planira se nastaviti raditi na jačanju i širenju “Pravaškog kišobrana”. Također, HSP dr. Ante Starčević će kao stožerna pravaška stranka nastaviti raditi na zajedništvu svih stranaka pravaško-demokršćanskog svjetonazora i stvaranju moderne urbane desnice, navodi se u priopćenju.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.