Prometni kolaps u Zagrebu: Govorilo se i o snajperistima na zgradama, ali netko širi paniku

Autor: dnevno.hr

Danas su u Zagrebu uvedene posebne sigurnosne mjere, koje su izazvale pravi prometni kolaps i paniku kod građana. Spekuliralo se i o  mogućem terorističkom napadu. Stoga su se društvenim mrežama pronijele glasine i o brojnim snajperistima na krovovima zgrada.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o mjerama sigurnosti vezanim uz početak Adventa, a građani nemaju razloga za brigu. Riječ je o potpuno očekivanim i najavljenim mjerama sigurnosti, a ne o prijetnji terorizmom. Iz policije su također potvrdili da je stanje redovno, a da su na snazi mjere zbog otvaranja Adventa.

Građani mogu odahnuti, ništa se posebno ne događa, a pojačane mjere sigurnosti uoči božićnih blagdana, kao i veći broj policajaca uobičajena je u svim većim europskim gradovima, a tako i u Zagrebu.

Stoga, opustite se i uživajte u nadolazećim blagdanima, kao i u prekrasno uređenom Zagrebu, čiji je Advent prošle godine proglašen najljepšim u Europi, a ovogodišnji je Advent prestižni CNN stavio na popis 15 najboljih božićnih sajmova u svijetu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.