PROCURILO PRVO IME! Tko se u Milanovićevom timu cijepio preko reda?

Autor: Iva Međugorac

Cijepljenje preko reda, još je uvijek vruća tema u političkim kuloarima.

Prije nekoliko dana saborska zastupnica Centra Dalija Oreškovićč radi toga je prozvala predsjednika Zorana Milanovića tražeći od njega da prizna tko se iz njegova okruženja cijepio preko reda.

U Uredu predsjednika kažu kako se na te prozivke nemaju namjeru javno osvrtati jer je Orešković ionako mjesecima frustrirana predsjednikovim djelovanjem te su njih dvoje u verbalnom konfliktu. Podsjećaju da je na Pantovčaku uz predsjednika Milanovića javno cijepljen i prvi čovjek hrvatske vojske general Hranj te napominju kako su cijepljeni Pfeizerovim cjepivom.

”Ovdje se ne radi o nikakvim cjepljenjima preko reda, iz bočice smo uspjeli izvući još četiri doze i njima je uz Milanovića i Hranja cijepljeno još četvero zaposlenika, vodili smo se njihovim godinama, ali i njihovim zdravstvenim stanjem”, objašnjava naš sugovornik te napomninje kako se ovim cjepivom cijepio predstojnik Ureda Orsat Miljenić, no ni u tomene vide ništa problematično, jer se na sličan način cijepio i premijerov predstojnik Zvonimir Frka Petešić.

”Oko toga se digla prevelika i nepotrebna hajka, Milanović ništa nije skrivao, jednostavno nije smatrao da ima potrebe s time izlaziti u javnost kada smo iskoristili ono što nam je pripalo. Ne vidimo u tome problematiku, niti smatramo da nas se treba trpati na popis onih koji su se okoristili utjecajem da bi se cijepili preko reda”, zaključuje nse u Uredu predsjednika Zorana Milanovića.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.