Srecko Niketic/PIXSELL

PROCURILO JE IME! JAVIO SE MARIĆEV PRIJATELJ S KOJIM JE BIO NA JAHTI: ‘Ne družimo se samo ljeti, nego i tijekom godine’

Autor: Daniel Radman

Poznato je tko je poduzetnik na čijoj je jahti ljetovao Zdravko Marić.

Riječ je o Blažu Pavičiću, ministrovom prijatelju, koji je za Jutarnji list potvrdio da je Marić s njime nekoliko dana proveo nekoliko dana ljetovanja.

Pavičić se bavi opskrbom brodova, nekretninama i maloprodajom poznatih brendova odjeće, a jedan je od investitora u novi šoping centar u Španskom.

S Marićem se družim tijekom godine

“Kao što je Zdravko već rekao, mi smo dugogodišnji prijatelji koji se druže ne samo ljeti, nego i tijekom godine i on je s obitelji došao na jahtu u vlasništvu moje obitelji. Tu nema nikakve fame, naše tvrtke nikada nisu radile s HBOR-om, nemamo nikakvih poreznih dugova, niti obročnih otplata prema državi po bilo kojoj osnovi”, izjavio je.

Marića poznaje četiri-pet godina, a ministar je bio na jahti njegove obitelji “La vida loca 1” čija se vrijednost procjenjuje na 800.000 eura.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.