Foto: Maxportal

Procurila kontroverzna slika! Zar zaista? Što Škoro ima s Puhovskim?

Autor: Dnevno

Mate Radeljić, bivši član stožera predsjedničkoga kandidata Miroslava Škore iz kojega je izbačen, o čemu je tjednik 7 Dnevno ekskluzivno pisao, uhvaćen je u zanimljivom društvu.

Radeljić je u Maloj kavani na Trgu bana Josipa Jelačića snimljen u razgovoru s političkim analitičarom i lažnim haškim svjedokom Žarkom Puhovskim.

No, druženje s Puhovskim vrlo je zanimljivo. Škoro je u otvorenom ratu s Miloradom Pupovcem, u razgovorima je spominjao i mogućnost zabrane Pupovčeva SDSS-a, a Puhovski tvrdi da je “Pupovac jedan od pet, šest ljudi koji su najviše učinili za Hrvatsku u zadnjih 25 godina”, prenosi Max portal.

Puhovski je nedavno u izjavi nahvalio Milorada Pupovca. “Puno je više učinio za hrvatsku nego za srpsku manjinu. Jurio je po svijetu i govorio da nije u Hrvatskoj baš tako loše kako se govorilo. Napravio je velike stvari, posredovao je između Zagreba i Beograda”, istaknuo je tada Puhovski.

O čemu su ugodno čavrljali Radeljić i Puhovski, vjerojatno će se uskoro saznati.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.