Marko Todorov / CROPIX

Pročelnik Pavle Kalinić upozorava Zagrepčane: ‘Ne ulazite u kuće, budite vani’

Autor: Z.G./Dnevno.hr/Hina

Pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba i zamjenik načelnice Stožera Pavle Kalinić pozvao je građane da nakon potresa budu vani i istaknuo da će se Civilna zaštita pobrinuti za građane.

“Ne ulazite u kuće, budite vani. Trenutno smo zauzeti. Civilna zaštita Grada Zagreba, tri tisuće ljudi je za sada dignuto. Diže se ostatak i preuzimamo brigu o svima vama”, rekao je Kalinić za Radio Sljeme.

Naveo je da su im prioritet bolnice.

Kalinić je rekao da je najjači udar bio u Kašini te opetovano apelirao na građane da ostanu ispred kuća poručivši i da se ne boje.

“Nemojte se bojati, pobrinut ćemo se za sve vas”, kazao je.

Pozvao je i da se pomogne susjedima i starijim ljudima te da se ne vraća u kuće.

Kalinić je rekao i da će građane obavijestiti kada se trebaju vratiti u kuće. Naveo je i da nakon prvog potresa dođe nekoliko novih ponoviši da građani ostanu van kuća.




Autor:Z.G./Dnevno.hr/Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.