FOTO: possector.hr / Ilustracija

Prestravljena Amerikanka vrišteći u suzama izletjela iz restorana na Jadranu! Razlog je bizaran!

Autor: Dnevno

Turisti su zaista posebna sorta ljudi, koje mi volimo, no ponekad nas zaista šokiraju svojim ispadima. Naime, portal Morski.hr prenio je na svojim stranicama zaista bizarnu priču o mladoj Amerikanki, koja je iz jednog finog restorana pobjegla vrišteći, a razlog je bio – riblja glava!

Priča kreće u trenutku kada se začulo komešanje i vriska s jednog od udaljenijih stolova, a par trenutaka kasnije je mlada Amerikanka istrčala van u suzama.

Prepričavajući )ne=zgodu, konobar je kazao: “Donio sam joj ribu.“

“Gužva je, nisam obratio pažnju, njima inače uvijek maknem glavu kad poslužujem…”, dodaje konobar. Amerikanka je bila zgrožena ribljom glavom na tanjuru, a svjedoci ovog događaja kasnije su shvatili da je vikala “It has eyes!” (Ima oči!)

Inače, prekomorski gosti često mole da im se očisti riba ili škampi. I drugi su ugostitelji potvrdili nije neuobičajeno da turistima očiste morske delicije.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.