Premijerkino osiguranje nasrnulo na novinarku

Autor: dnevno.hr

Novi list navodi da je Vukčević nastojala zaobići pripadnika osiguranja i fotaparatom snimiti trenutak kada se Kosor rukovala sa radnicima na škveru.

Pripadnik osiguranja premijerke Jadranke Kosor jučer je agresivno nasrnuo na novinarku i fotoreporterku Novog lista Sanju Vukčević. Tjelohranitelj je novinarku zgrabio za ovratnik i srušio na pod samo zato što je htjela slikati premijerku iz profila na porinuću putničkog trajekta Novogradnja 515 u Brodosplitu.

Novi list navodi da je Vukčević nastojala zaobići pripadnika osiguranja i fotaparatom snimiti trenutak kada se Kosor rukovala s radnicima na splitskom škveru. Međutim, grubijan iz redova osiguranja krajnje je neprofesionalno spriječio, nakon čega joj je u pomoć pritekao netko od kolega novinara. Jedan od tjelohranitelja tek je kratko i preko volje pokazao gotovo lažni znak zabrinutosti.


Nedolično ponašanje

Izgleda da je ispad na novinarku Novog lista bila tek kulminacija lošeg i nedoličnog ponašanja premijerkinog osiguranja. Nositelji te važne odgovornosti cijelo vrijeme susreta gurali su te uklanjali s puta ostale novinare bez ikakvog posebnog upozorenja. Premijerka nije bila raspoložena za izjave novinarima, osim nakon susreta s Blankom Vlašić, referirajući se samo na tu temu, prenosi HRT.

Okolnosti napada na Sanju Vukčević detaljno će provjeriti MUP, a ako utvrde da došlo do propusta, najavljuju poduzimanje odgovarajućih stegovnih mjera.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.