Premijerka zaglavila u liftu pa zakasnila na krštenje broda

Autor: dnevno.hr

Premijerka se spremno uputila avionom u Split kako bi bila kuma trajektu. Na sam događaj malo je zakasnila, jer je zajedno sa svojim tjelohraniteljem zaglavila u liftu još na Ravnicama.

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sudjelovala je u Splitu na krštenju i uključivanju u redoviti promet novoizgrađenog putničkog broda “Jadran”. I dok prosječne Hrvate glava zaboli kad ih netko pozove na krstitke ili svadbu, jer ne znaju kako skupiti novac za poklon, premijerka se spremno uputila avionom u Split kako bi bila kuma trajektu.

Na sam događaj zakasnila je, jer je zajedno sa svojim tjelohraniteljem zaglavila u liftu, u svojoj zgradi u Šeferovoj ulici u Zagrebu.

– Imala sam problema jutros. Došli su vatrogasci i kao što vidite, uspješno sam spašena. Kasnio je i avion, pa se zato svima ispričavam – kazala je Kosor novinarima u Splitu.

Nakon krstitki premijerka putuje u Šibenik gdje će otvoriti početak radova na izgradnji prometne mreže s infrastrukturom Gospodarske zone Podi, a s biskupom šibenskim mons. Antom Ivasom potpisat će Ugovor o darovanju između Vlade Republike Hrvatske i Šibenske biskupije.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.