Facebook/Imocki crnjaci

POZNATA STRANICA BLOKIRANA ZBOG THOMPSONA! ‘Zašto ste to učinili? Zar je toliki grijeh biti Hrvat?’

Autor: S.V.

Stranica Imocki crnjaci postoji već punih 7 godina. Ipak, objava Thompsonovog spota “Bojna Čavoglave” – koštala ih je blokade zbog koje nisu mogli objaviti apsolutno ništa o veličanstvenom dočeku Vatrenih.  Evo što su rekli o tome:

“Nikada nikoga nismo uvrijedili niti smo ikada pozivali na nekakvu mržnju. Ali , u ovoj zemlji je najveći problem biti HRVAT.

Pitate se zašto?

Pa evo, stranica Imocki crnjaci je blokirana na mjesec dana radi pjesme Čavoglave koja je puštena na trgu Tina Ujevića u Imockome kada se proslavljala pobjeda naše reprezentacije protiv Rusije. I sada radi spornog videozapisa koji je Facebook okarakterizirao vjerojatno kao video koji se krši s nekakvim njegovim pravilima, stranica je blokirana na mjesec dana. Ja se pitam zašto ste mi uskratili san da objavim mali milijun slika naših navijača koje su mi pristizale u inbox te da objavim status „Hrvatska je u finalu svjetskog prvenstva“ ?

Zašto ste mi uskratili da se i ja s njima svima veselim? Zašto ste mi uskratili da i dalje donosim sreću i veselje u skoro 70 000 domova? Zašto ste mi zabranili da objavim sliku s Rebića strane ? Zašto ste mi zabranili da objavim malog Imoćanina s nepune 3 godine kako pjeva navijačke pjesme ?

Ja se unaprijed ispričavam svima koji cijelo vrijeme šalju svoje vrijedne poruke i slike ali mi ih jednostavno ne možemo objavljivat. Samo ću ponoviti: U NAS JE NAJGORE BITI HRVAT.”




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.