Facebook

POTPUNI ŠOK! PETERNEL IZBAČEN IZ HHO-A ZBOG PODRŠKE ŠKORI! Evo njegove reakcije za Dnevno

Autor: Snježana Vučković

Nakon sinoćnjeg gostovanja u Bujici, kojom prigodom je izrazio potporu predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori, Igor Peternel je naprasito izbačen iz HHO-a!

“Na sjednicu održanu u utorak navečer, nisu došli članovi Odbora koji podupiru dr. Peternela, a izbacivanje su mnogi doživjeli kao ‘prijeki sud velikog demokrata Čička'”, komentirao je kratko Velimir Bujanec, a da izbacivanje nije bilo baš neočekivano, te da je podrška Škori bila samo “okidač” i prikladan trenutak za eliminaciju, potvrdio nam je Igor Peternel osobno:

Ivan Zvonimir Čičak i ja imamo povijest, tako da nisam pretjerano iznenađen ovim potezom”, kazao nam je do jučer najistaknutiji član Odbora HHO-a Peternel i dodatno objasnio:

“Jednostavno rečeno, Čičak je ljubomoran na moje načine djelovanja koje, za razliku od njegovog, nije “pojelo vrijeme”. On je odavno bezidejan, a slijede ga isto takvi ljudi koje je polako prikupljao kako bi bespogovorno dali glas za moje izbacivanje. Članovi Odbora koji su promišljali kao ja i koji zasigurno ne bi dopustili ovakvo naglo izbacivanje, uopće nisu bili prisutni prilikom izglasavanja”, kazao je i potvrdio kako je Čičkova odluka o eliminaciji došla samo dan nakon emisije u kojoj je podržao Miroslava Škoru:

“Da, Čičak mi je od prije zamjerao ‘odmicanje od Kolinde’, ali ponavljam – moje riječi u Bujici za njega su bile samo savršen trenutak na koji je čekao mjesecima”, tvrdi Igor Peternel i šaljivo dodaje:

“Ivan i Zvonimir su često posvađani, no kada sam ja u pitanju, jedinstveni su…”, kaže uz napomenu kako mu nije jasna ta bitka jer je “HHO odavno mrtvi konj, bez projekata, bez lipe na računu i sa neplaćenim režijama”.




Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.