EPA

Komemoracija za generala Praljka: Na snazi posebna regulacija prometa

Autor: dnevno.hr

Danas se održava komemoracija za generala Slobodana Praljka, zbog čega se očekuju velike gužve oko dvorane Vatroslav Lisinski i na području oko crkve Sveta Mati Slobode.

Zagrebačka policija izvijestila je o zatvaranju prometa u zoni oko Lisinskog tijekom komemoracije te u zoni crkve tijekom mise.

Posebna regulacija prometa biti će slijedeća:

– U ponedjeljak, 11.12.2017., od 9.30 do 14 sati za sav promet, osim za bus ZET-a, zatvara se istočni i zapadni kolnik Trga Stjepana Radića od Ulice grada Vukovara do Paromlinske,

– U ponedjeljak, 11.12.2017., od 6 do 14 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića s istočne strane zgrade Gradskog poglavarstva Grada Zagreba,

– U ponedjeljak, 11.12.2017., od 9.30 do 14.30 sati zauzima se šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma radi parkiranja većeg broja autobusa.

– U ponedjeljak, 11.12.2017., od 6 do 17 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila na parkiralištu u Ulici don Petra Šimića s južne strane crkve Sveta Mati Slobode,

– U ponedjeljak, 11.12.2017., u vremenu od 14 do 17 sati zauzima se desna prometna traka južnog kolnika Horvaćanske ceste od Ulice Hinka Wurtha do Ulice Hrgovići radi parkiranja većeg broja autobusa.

Policija je zamolila sve sudionike komemoracije koji dolaze organiziranim prijevozom autobusima ili pojedinačno vlastitim prijevozom, da za parkiranje vozila koriste šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma kod raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Antallove ulice u Zagrebu.

Svi će s te lokacije autobusima ZET-a biti prevezeni do KD Vatroslav Lisinski od 9.30 do 11.30 sati u odlasku na komemoraciju, a u povratku do svojih vozila, od 13 do 14.30 sati po završetku komemoracije, priopćila je policija.

Komemoracija se održava u organizaciji Hrvatskog generalskog zbora. Predviđeno trajanje je oko pedeset minuta u KD Vatroslav Lisinski. Misa zadušnica u crkvi Sveta Mati Slobode trebala bi početi oko 15 sati.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.