Pomozimo bebi Katarini da preživi: Za pobjedu teškog oblika tumora treba pomoć za liječenje u Beču

Autor: T. Pšenko

Svi koji žele pomoći i sudjelovati u tome na bilo koji način mogu se javiti na broj Katarinine majke Ivane ili uplatiti novac na navedene račune.

Moje ime je Katarina Vladović od mame Ive i tate Mate. Živim u Okrugu gornjem i ovako ide moja priča:

Prošlo je i tih 9 mjeseci kad sam i ja konačno ugledala svjetlost dana, nasmijana lica moje mame i tate…. daaaaa, mojih roditelja koji me jako vole, došli smo kući i svi smo bili sretni, a moji roditelji stalno nasmijani. Da, sjećam se i toga dana kad su se lica mojih roditelja jako promijenila, više nisu bila ista, nisu bili nasmijani ni trenutka, šta se događa, ne volim ih vidjeti tako tužne, moja priča se nastavlja, ali više nema te sreće kao kad sam došla na ovaj svijet, moja DIJAGNOZA je embrionalni rabdomiosarkom (anaplastična varijanta), teški oblik sarkoma (tumora) i jedino rješenje je liječenje u Beču tako da moram što prije otići jer želim i ja živjeti i narasti, igrati se kao i sva djeca, upoznati dječje radosti i ovaj svjet.

Za početak mog lječenja je potrebno skupiti 35 000 eura, a kasnije i još više. Malena sam ali znam da ima jos dobrih ljudi, da ima onih koji će mi omogučiti da i ja narastem i budem sretna i da ugledam opet nasmijana lica mojih roditelja, znam da hoćete i punoooo vam hvala na tome…..

Vaša mala bebica Katarina

Pisamce iz perspektive oboljele djevojčice Katarine Vladović treba vašu reakciju. Kako piše trogirskiportal, u četvrtak i petak će se održati humanitarna prodaja za oboljelu djevojčicu, a u prodaji mogu sudjelovati svi koji imaju višak stvari koje ne koriste. Mjesto radnje je trogirski prostor pored restorana Capo.

Svi koji žele pomoći i sudjelovati u tome na bilo koji način mogu se javiti na broj Katarinine majke Ivane: 092/269-6170

Uplate za malu Katarinu možete izvršiti na ovaj žiro-račun:
BROJ DEVIZNOG RAČUNA (IBAN): HR2523600003242254408
BROJ ŽIRO-RAČUNA (IBAN): HR8323600003116436992
 

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.