fbpx

Političari ne kockajte se sa slobodom hrvatskog naroda!

Autor: D.G.

EU se temeljito mijenja i umjesto saveza suverenih naroda pretvara u nedemokratsku centralističku tvorevinu, koja snažno ograničava ravnopravnost, osobito manjih naroda, upozorava Milovan Šibl iz stranke Jedino Hrvatska.

– Najnovije izjave vodećih političara EU, potaknute dužničkom krizom, o proračunskoj i političkoj Uniji, te Uniji dviju brzina, otkrivaju da se ta zajednica temeljito mijenja i umjesto saveza suverenih naroda pretvara u nedemokratsku centralističku tvorevinu, koja snažno ograničava nacionalnu suverenost, neovisnost i ravnopravnost, osobito manjih naroda. Stoga pozivamo hrvatskog predsjednika, Sabor, Vladu i sve odgovorne u državi da, s obzirom na najnovija događanja u Europskoj uniji, hitno pokrenu javnu raspravu o hrvatskom članstvu u toj centralističkoj nad državi, naglašava Milovan Šibl se u priopćenju stranke Jedino Hrvatska.

Ujedno podsjećaju odgovorne na teško izborenu samostalnost i neovisnost hrvatske države.

– Još ih jedanput pozivamo da se, bez široke javne rasprave i većinskog pristanka, ne kockaju s narodnom slobodom – ističu u priopćenju.


Autor:D.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.