Screenshot

POLICIJA ZATVORILA PRIJELAZ: Grupa migranta iz BiH na granici s Hrvatskom

Autor: Dnevno.hr

Migranti su danas organizirano iz pravca Drmaljeva krenuli u pravcu graničnog prijelaza Velika Kladuša – Maljevac s namjerom ulaska u Hrvatsku. Granični prijelaz, na kojem je velik broj policajaca, zatvoren je danas nakon 12 sati, javlja Radio  Velika Kladuša

Na graničnom prijelazu Velika Kladuša – Maljevac raspoređene su i policijske snage koje osiguravaju most nedaleko granice između BiH i RH, a na kojem se nalazi nekoliko desetaka migranata, javlja N1 s graničnog prijelazu Maljevac.

Grupa migranata zaustavljena je 200-tinjak metara od granice. Putnike se iz mjera predostrožnosti preusmjerava na granične prelaze Izačić i Hadžin potok. U potpunosti je zatvorena i cesta od Tržnog centra Sudo-Luka do granice, javlja Radio Velika Kladuša.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.