Policija privela majku Tonija Cetinskog

Autor: M.S.

Vinka Cetinski spominjana je u zadnje vrijeme zbog poduzetnika Danka Končara, koji ju je 2008. godine imenovao članicom uprave i direktoricom svoje tvrtke Kermas ulaganja. Ipak, Končar ju je prije nekoliko mjeseci kazneno prijavio zbog prijevare.

Policajci su u Puli priveli Vinku Cetinski, majku jednog od naših najpopularnijih pjevača, Tonija Cetinskog. Akcija je odrađena u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Puli, a kriminalistička obrada još traje.

Vinka Cetinski spominjana je u zadnje vrijeme zbog poduzetnika Danka Končara, koji ju je 2008. godine imenovao članicom uprave i direktoricom svoje tvrtke Kermas ulaganja. Također, gospođu Cetinski je ovlastio da kupuje velike površine građevinskog zemljišta u Istri, u svrhu građenja luksuznih vila, piše Večernji list.

Končar je u tu kupovinu i gradnju uložio oko 100 milijuna eura. Ipak, suradnja na kraju nije uspješno završila, a Končar je prije nekoliko mjeseci kazneno prijavio Vinku Cetinski zbog prijevare.

Gospođa Cetinski je Končara, prema njegovim tvrdnjama, oštetila za čak 16,5 milijuna eura.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.