Facebook

POLICIJA PRIVELA IVANA ĐAKIĆA!

Autor: S.V.

Sin saborskog zastupnika Josipa Đakića, Ivan Đakić, priveden je na ispitivanje u policiju zbog govora mržnje iskazanog na Facebooku, javlja RTL.

Ubrzo nakon tiskovne konferencije koju je zbog Đakićeve gadljive “čestitke” pravoslavnim vjernicima održao SDSS, institucije na koje se najviše obrušio Milorad Pupovac žurno su reagirale.

“Svim ‘prijateljima’ Srbićima sretan Božić”, napisao je mladi Đakić iz priloženu fotografiju osobe s ustaškim znakovljem koja u rukama drži odrezanu glavu četnika.

“U povodu sramotne i uvredljive objave slike i teksta na privatnom Facebook profilu člana HDZ-a i moga sina Ivana Đakića, izjavljujem da najoštrije osuđujem svako takvo djelovanje bilo kojeg člana HDZ-a, pa i mog sina te se ispričavam i izražavam žaljenje zbog nemilog događaja i nepromišljenog postupka ovog mladog čovjeka, koji nije odgojen da bi mrzio ili da bi širio govor mržnje”, objavio je njegov otac Josip Đakić, no čini se kako to nije bilo dovoljno. Nakon pritiska HDZ-a, SDSS-a i velikog dijela javnosti koji je zahtijevao konkretne mjere, Ivan Đakić završio je na policiji.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.