Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Policajka nagovarala kolege da ne predaju Cesarea ocu pa dobila upozorenje

Autor: dnevno.hr

Policajka PU Splitsko-dalmatinske opomenuta je od Unutarnje kontrole

Slučaj Nine Kuluz i njezinog sinčića Cesarea koji je prema presudi trebao prošle godine biti predan ocu Alessandru Avenatiju senzibilizirao je javnost, ali i jednu policajku iz PU splitsko-dalmatinske. Naime, Unutarnja kontrola MUP-a je utvrdila da je policajka na svojoj Facebook stranici pozivala kolege na bojkot u izvršenju pravomoćne sudske presude, zbog čega je usmeno upozorena.

Policajka je svoje kolege policajce pozivala na bojkot izvršenja presude i najavila da će u tom slučaju i sama pokušati spriječiti svoje kolege, pišu 24sata.

Njezina objava nije prošla nezapaženo, jer ju je netko prijavio, a Unutarnja kontrola MUP-a je utvrdila da je prijava istinita, te je njezin rukovoditelj usmeno upozorio djelatnicu.

Nakon što je netko prijavio njenu objavu, Unutarnja kontrola MUP-a utvrdila je da je prijava istinita, te je njen rukovoditelj usmeno upozorio djelatnicu.

U nastavku pročitajte priopćenje splitske policije:

“Obavještavamo vas kako smo nakon pregleda objavljenog komentara policijske službenice na društvenim mrežama obavili potrebne provjere i nakon provedenog postupka smatrali potrebnim službenici ukazati kako navedeno komentiranje nije prihvatljivo, radi čega je ista  usmeno upozorena da se ubuduće suzdrži od sličnih neprihvatljivih komentiranja na društvenim mrežama. Napominjemo kako službenica nije bila angažirana u izvršenu bilo koje službene radnje  u predmetnom postupku”, piše u priopćenju.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.