Pixabay

UKRALI MU 10 JANJACA! Sumnjali su na migrante, ali jedan detalj ipak otkriva drugu stranu priče

Autor: I.Br.

U posljednje vrijeme Likom se počela širiti panika. Kako piše Novi list, zadnjih su dana učestale informacije o krađama janjaca diljem Like.

Noćas je iz štale u selu Lipovo Polje u Kosinjskoj dolini nepoznati počinitelj ukrao čak 10 janjaca, vlasništvo 68-godišnjaka iz Lipova Polja. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Kada se dogodi da nestane jedno janje, vlasnici stada uglavnom to pripisuju predatorima, dok se na širem području Plitvičkih jezera, Vrhovina i planine Ljubovo nestanci janjaca često vežu s rutama migranata i njihovim povremenim provalama u nenastanjene kuće.

No, teško je povjeovati, piše Novi list, da će migrantska sirotinja ukrasti stado janjaca, dostatno za prehranu 150 ljudi.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.