KRASNODAR PERSUN

Pogledajte tko je gost u prvoj ovosezonskoj emisiji Nedjeljom u dva!

Autor: dnevno.hr

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) emisija Nedjeljom u dva bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi

Nakon ljetne stanke na male ekrane ponovno se vraća jedna od najgledanijih emisija Hrvatske radiotelevizije Nedjeljom u dva u novoj, 18. sezoni. Gost je prve ovosezonske emisije Nedjeljom u dva zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

S Aleksandrom Stankovićem razgovarat će o tome dokad će trajati njegova koalicija sa Zlatkom Hasanbegovićem, popušta li Milan Bandić previše krajnjoj desnici te zašto su glavne teme Tito i Masaryk, a ne gorući zagrebački problemi.

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) emisija Nedjeljom u dva bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi, navodi HRT u svom priopćenju. 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.