Photo: Patrik Macek/PIXSELL

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Mlađi muškarac optužen da je slao prijeteće poruke ministru Berošu

Autor: Hina/Andrej Jelušić

Zbog sumnje da je prijetio ministru zdravstva Viliju Berošu osječko Općinsko državno odvjetništvo je, nakon provedenog istraživanja, pred osječkim Općinskim sudom podiglo optužnicu protiv 26-godišnjeg osumnjičenika.

Ne navodeći ime državnog dužnosnika kojem je prijetnja upućena tužiteljstvo je priopćilo kako okrivljenika terete da je, tijekom listopada, na području Osječko-baranjske županije, prijetnju uputio kako bi zastrašio jednog državnog dužnosnika koji je sudjelovao u donošenju i javnom objavljivanju mjera i preporuka, u svezi sprječavanja širenja epidemije.

Tužiteljstvo nije navelo o kakvim je konkretno prijetnjama riječ, navodeći tek da je 26-godišnak državnom dužnosniku, u tri navrata putem aplikacije za dopisivanje, upućivao tekstualne poruke prijetećeg sadržaja.

Autor:Hina/Andrej Jelušić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.