Foto: Boris Kovacev / CROPIX

POBJEDA RODITELJA ODGOJITELJA! Sud srušio Tomaševićevu odluku o ukidanju mjere ‘roditelj odgojitelj’, gradonačelnik priznao poraz: ‘Razočarani smo’

Autor: E.P.

Visoki upravni sud srušio je odluku Zagreba Tomislava Tomaševića i njegove administracije o ukidanju mjere ‘roditelj-odgojitelj’.

Veliki je to udarac za Tomislava Tomaševića.

Podsjećamo, Visoki upravni sud u Zagrebu već je privremeno obustavio odluku o izvršenju ukidanja mjere roditelj odgojitelj.

Stigla reakcija

Tako je bilo određeno da od 1. svibnja oko 5800 korisnika mjere koji se brinu o 21.000 zagrebačke djece nastave primati naknadu do konačne odluke suda o zakonitosti ovakvog poteza nove gradske uprave.

Gradonačelnik Tomašević komentirao je odluku Visokog upravnog suda.

“Razočarani smo odlukom suda i dalje ćemo vidjeti koja su nam pravna sredstva da se to promijeni.

Ostavljen je manevarski prostor da se odluka promijeni. Mi ne možemo imati situaciju da više od pola milijarde sredstava imamo zamrznuto, rekao je zagrebački gradonačelnik nakon objave odluke suda”, rekao je.




Uskoro opširnije…

ŽELE SRUŠITI BEROŠA, VLADA GA NE DA! Čeka se rasprava, nepovjerenje prema ministru zdravstva naraslo




Autor:E.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.