Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘PLENKOVIĆ SE PJENI CIJELI DAN, MOST BI SE TREBAO ZVATI PO NJEMU’: SDP-ovka oprala premijera, stigao udarac HDZ-a: ‘Prosipaju mržnju i gorčinu’

Autor: M.P.

Iako su ministri Vlade Andreja Plenkovića opetovano naglašavali da je Pelješki most nadstranački projekt koji povezuje, današnji dan otvorenja ne može proći bez klasične međustranačke kavge.

Naime, SDP-ova zastupnica Mirela Ahmetović na svom je Facebooku komentirala premijera koji ne propušta istaknuti ponos završetkom izgradnje mosta koji povezuje hrvatski teritorij.

Plenković ne propušta istaknuti ni zasluge, a upravo je to zapelo za oko zastupnici Ahmetović.

“Koliko se Plenković danas cijeli dan pjeni, most bi trebao nositi ime “Most Andreja Plenkovića”. Predsjednik kriminalne organizacije je i početak i kraj. Alfa i omega. Bez njega Hrvatska ne bi imala svrhu.”, napisala je.

No, nije dugo trebala čekati na odgovor suprotnog političkog tabora. Naime, HDZ je podijelio objavu Ante Sanadera.

“Kako se SDP kiti tuđim perjem za Pelješki most, ispast će da su izgradili i LNG terminal! Na dan kada trebamo biti ponosni na svehrvatski projekt povezivanja našeg teritorija, SDP opet prosipa gorčinu i mržnju. Makar na današnji dan budite na razini!”, poručuju.




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.