Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Plenković otkrio Kolindine planove! Hoće li predsjednica ipak u utrku po drugi mandat?

Autor: I.Br.

Povodom Dana državnosti, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović položili su zajedničke vijence te zapalili svijeće na Mirogoju. Nakon službenog dijela, novinarima se kratko obratila predsjednica Grabar Kitarović, a nakon nje, zanimljiv je monolog održao i premijer Andrej Plenković.

Plenkoviću su novinari postavili i pitanje o nadolazećim predsjedničkim izborima, odnosno o njihovom kandidatu, a njegov je odgovor bio i više nego interesantan: “HDZ ima svoju kandidatkinju, to je aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i HDZ će pobijediti na nadolazećim predsjedničkim izborima”, kazao je poprilično samouvjereno premijer Plenković.

Iako predsjednica još ne želi otkriti hoće li se kandidirati za novi mandat, a šuškanja iz Europe sve su glasnija kako i Kolinda i Plenković odlaze na visoke dužnosničke funkcije u EU, a o čemu je nakon belgijskog Le Soira sada počeo pisati i Politico, premijer Plenković današnjom je izjavom možda ipak otkrio planove predsjednice Grabar – Kitarović te da0 naslutiti kako Kolinda ipak neće odustati od još jednog mandata na Pantovčaku.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.