arhiva

Plenković čestitao Uskrs svećenstvu i vjernicima

Autor: Hina

Premijer Andrej Plenković uputio je u petak uskrsnu čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije Želimiru Puljiću i svim hrvatskim katoličkim biskupima, svećenicima, redovnicima, te vjernicima u domovini i iseljeništvu.

Iščekujući Isusovo uskrsnuće iz kojeg izvire kršćanstvo, zajedničkom molitvom doprinosimo međusobnom razumijevanju, toleranciji i miru među ljudima dobre volje. Potaknuti snagom Kristova uskrsnuća, koje obnavlja vjeru, nadu i solidarnost u hrvatskom narodu, zajedno nastavljamo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi, osobito onih najpotrebitijih.

“U ime Vlade i svoje osobno, svim hrvatskim katoličkim biskupima, svećenicima, redovnicima te vjernicima u domovini i iseljeništvu, iskreno i od srca želim sretan i blagoslovljen Uskrs”, poručio je Plenković u čestitki.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.