fbpx
Facebook

Peternel o Hribaru:’Zabavno je pratiti u kakve se bezveznjake ljevica klela’

Autor: dnevno.hr

'Jedino što sam prije prebacivanja na drugi program čuo je Hribarova izjava kako je Juka duševno bolesna, a Europa na nogama zbog njegovog otkaza', napisao je Peternel

Nakon jučeašnjeg gostovanja bivšeg ravnatelja HAVC-a Hrvoja Hribara u ‘Nedjeljom u dva’ u kojem je teško optužio redateljicu Ivonu Juku, ali i bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, oglasio se i potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel.

“Taman kad pomislih da sam izbjegao Hribara u društvu Stankovića, a čekajući NBA All Star utakmicu naletih na taj spektakularan duo. Jedino što sam prije prebacivanja na drugi program čuo je Hribarova izjava kako je Juka duševno bolesna, a Europa na nogama zbog njegovog otkaza.

Nadam se samo da Steph Curry nije čuo za Hribarov nalaz revizije jer ipak od njega očekujemo noćas da postane MVP All Star tekme. Ako su mu rekli, ni tricu neće pogoditi!
U cijelom tom jadu zabavno je pratiti kako ljevica svakodnevno od slučaja do slučaja uviđa u kakve su se bezveznjake i dripce godinama kleli!!! Paradoks je što maske padaju baš u doba maškara!!”, napisao je Peternel na Facebooku.


Podsjetimo se i što je rekao Hribar.

“Hasanbegović nas je napao na prvom sastanku. Sa mnom je bila današnja ministrica. Otvorio je jedan ‘fajl’ s imenima i prezimenima i rekao: ‘To su sve Srbi'”, rekao je Hribar o Hasanbegoviću.

Za redateljicu Ivonu Juku, koja je njegova najžešća kritičarka, Hribar je rekao da ima zdravstvenih problema.

“Juka ima zdravstveni problem, napad agresije. Kad je vikala u Dublinu i kopala oko jednoj korektnoj srpskoj kolegici, radilo se o zdravstvenom problemu. Pokušao sam je zaštititi. Ona na jedan način pokazuje svoju ljubav. Više me brinu hrvatski mediji koji koriste njezino stanje”, rekao je Hribar.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.