Foto: Screenshot/Bujica

PERNAR SE IZLAJAO, ‘DOBIO SAM LOVU BAŠ ZA TO’! Jezik mu brži od pameti, sada je sve jasno: ‘Odgovor je sljedeći’

Autor: I.G.

Ivan Pernar je na svom Telegramu objavio da traži pratnju u Zambiji. Bivši saborski zastupnik, navodno, nalazi u Zambiji kako bi svjedočio na sudu u slučaju nekoliko uhićenih Hrvata koji su optuženi za trgovinu ljudima i krivotvorenje dokumenata te se već mjesecima nalaze u pritvoru u Africi.

Pernar ne krije oduševljenje Zambijom i niskim cijenama, a sada pak javno traži nekoga tko bi mu se pridružio i podijelio troškove smještaja s njim.

“Hrana je jeftina, jedini problem je karta koja do Lusake košta 1000 dolara. Ako tko želi doći i provesti mjesec dana u Zambiji, a ima 1000 dolara da si plati za avion, javite mi se u inbox. Ja vam refundiram 90 posto troška aviona kad sletite u Zambiju”, piše Pernar.

Foto: Screenshot

‘Pitao me jedan čovjek…’

Cijena noćenja iznosi 45 dolara, a “jedini problem” je cijena karte do Lusake koja košta 1000 dolara. A onda… kao grom iz vedra neba, Pernar je se izlajao da mu je netko platio aranžman u Africi.

“Pitao me jedan čovjek zašto nudim nekome da mu platim put do Zambije. Odgovor je sljedeći – dobio sam lovu baš za to i ja te novce ne mogu potrošiti ovdje osim da ih bacam i onda sam pozvao nekog od vas da mi se pridruži jer je gušt kada možeš podijeliti s nekim svoju sreću”, napisao je.

Iako su njegovi rasistički stavovi već svima dobro poznati, Pernar je oduševljen Zambijcima.

Foto: Screenshot

“Žene su ok, ali svaka 6. ima HIV tako da nije baš mudro ulazit s njima u nekakve kombinacije”, pojasnio je.




Postavlja se stoga logično pitanje za što je to konkretno Pernar “dobio lovu” i tko mu ju je dao. Možda mu i to izleti.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.