Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

PEOVIĆ NE ODUSTAJE OD SLOBODNIH PONEDJELJAKA: ‘Ove godine od 14 praznika čak 4 padaju na nedjelju’

Autor: Dnevno

Katarina Peović još se jednom oglasila po pitanju inicijative Radničke fronte da radnici dobiju slobodan dan, ukoliko neki praznik padne na vikend. RF je nedavno svoj prijedlog izmjene Zakona o blagdanima uputila u saborsku proceduru, a sada se o svemu još jednom na Twitteru oglasila njihova zastupnica, Katarina Peović.

Peović se požalila što ove godine od četrnaest praznika, njih četiri padaju na nedjelju, zbog čega zahtijeva ili slobodan ponedjeljak ili više plaćeni ponedjeljak.

“Ove godine od 14 praznika čak 4 padaju na nedjelju. Zahtijevamo da radnici dobiju slobodne dane na praznike, da praznici koji padaju na nedjelju dobiju neradni ponedjeljak ili odgovarajuće plaćeni rad ponedjeljkom nakon kalendarskog praznika”, napisala je na Twitteru.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.