Facebook

PENAVA O ‘PREŠUĆENOJ’ VIKENDICI NA BRAČU: ‘Državne službe mi ‘pakiraju’… Ovo je prava istina’

Autor: Snježana Vučković

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava objavio je kako je protiv njega započeta akcija “pronađite mu nešto”, te kako u tome sudjeluju državne službe i pojedini mediji:

“Uspješnom su sinergijom državne službe i mediji pronašli Ivana Penavu koji je prije 11 godina prodao pašnjak na Braču. Samo, na njihovu žalost, TAJ Ivan Penava nisam ja.

Iako su do sada već trebali sami istražiti i zaključiti kako se radi o drugoj osobi istog imena i prezimena, već dva dana pokušavaju iskonstruirati novu aferu u hrvatskome medijskom prostoru postavljajući pitanja:

• zašto ovu nekretninu nemam navedenu u imovinskoj kartici
• je li istina da sam na njoj želio graditi vikendicu.
• jesam li ikada bio vlasnikom nekretnine na Braču
• kako sam stekao nekretninu
• na kojoj sam funkciji bio, odnosno čime sam se bavio kada sam ju stekao

Naime, moj je imenjak nekretninu, s kojom nisam imao nikakve veze, prodao još 2009. godine, kada još nisam ni bio u politici tako da se ne mogu ne zapitati koja je institucija morala „zažmiriti na jedno oko“ kako bi novinarka uopće došla do tako teško dokučivog podatka.

Iz ovoga vidimo očitu spregu „neovisnih“ državnih službi i „slobodnih“ medija.

Ovim putem čestitam hrvatskim službama na motivaciji

Kamo sreće da su toliko ažurne kada su u pitanju istrage ratnih zločina i da toliko energije troše na istraživanje umreženih interesnih skupina i korupcije”, napisao je Penava na Facebooku.

 

Ivan Penava o dvoboju s Matićem i Marićem: ‘Nemam s njima problema već sa praznim slavonskim selima’

 

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.