Foto: Damir Krajac / CROPIX

Pavić koji nikad u životu nije radio izvan politike NERADNICIMA nazvao one koji su prijavili novog ministra

Autor: dnevno.hr

Bivši ministar rada te aktualni ministar regionalnog razvoja gostovao je na N1 televiziji gdje se među ostalim dotakao kaznene prijave koju su radnici HZMO-a podnijeli protiv njegova nasljednika Josipa Aladrovića, donedavnoga čelnog čovjeka ove institucije. Kako je rekao kaznenu prijavu protiv Aladrovića podignuli su neradnici iz HZMO-a, a ona je napominje odbačena.

“Josip je vrhunski menadžer, smirena osoba, dvije godine je upravljao s 40 milijardi kuna i vjerujem da će biti odličan ministar”, izjavio je ministar koji je cijeli radni vijek proveo baveći se isključivo političkim pozicijama, a zbog čije je mirovinske reforme prikupljeno 600 tisuća potpisa. Inače, o problemima u Zavodu naš portal progovara mjesecima, a jednako tako i u novom broju 7dnevnog možete pročitati pojedinosti o problemima koji muče radnike ove institucije.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.