Goran Kovacic/PIXSELL

Pacijenti bolnice “Lopača” smješteni u KBC-u Rijeka i Psihijatrijskoj bolnici na Rabu

Autor: Hina

Ministar zdravstva RH Milan Kujundžić kontaktirao je ravnatelja Psihijatrijske bolnice “Lopača” Nevena Ivanovića i ravnatelja KBC-a Rijeka Davora Štimaca, a  svi su pacijenti bolnice “Lopača” smješteni u KBC-u Rijeka i Psihijatrijskoj bolnici na Rabu, priopćilo je u subotu Ministarstvo zdravstva.

Ministarstvo zdravstva navodi kako će, ukoliko bude potrebe za akutnim krevetima u KBC Rijeka, dio pacijenata koji su smješteni u tom KBC-u, u dogovoru sa županom Karlovačke županije Damirom Jelićem i županom Ličko-senjske županije Darkom Milinovićem, bit smješteni u bolnicama u Ogulinu, Karlovcu i Gospiću.

Napominju i da je stanje svih pacijenata zbrinutih u KBC Rijeka i Psihijatrijskoj bolnici Rab stabilno.

U požaru koji je u petak oko 16 sati izbio u Psihijatrijskoj bolnici Lopača nedaleko Rijeke smrtno je stradala jedna osoba, a njih više je ozlijeđeno.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.