Boris Scitar/PIXSELL

Ovo su posljedice Plenkovićeve odluke! Pala prva ostavka…

Autor: dnevno.hr

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je da će nastaviti s procesom ratifikacije Istanbulske konvencije unatoč nezadovoljstvu nekih članova HDZ-a. Prva ‘žrtva’ takve odluke, predsjednik je O.O. HDZ-a Kistanje – Roko Antić.

“Poštovani, nakon dubokog promišljanja, zaključio sam da je ovo jedini logičan potez. Pristajati uz politiku koja je u potpunoj suprotnosti s mojim kršćanskim idealima, bilo bi za mene porazno i poništio bi se kao čovjek.

Dijelim ovo s Vama da institucije naše države mogu vidjeti da ima ljudi kojima je kršćanski identitet ispred politike i politikantstva.

Ne činim ovo zbog osobne promocije i ne želim davati nikakve dodatne izjave. Želio bi ovime samo potaknuti svu onu šutljivu većinu u društvu koja je ovime pogažena, da se ovomu zlu odlučno suprotstavi.

Nikakvi naputci europskih lešinara ne mogu dovesti u pitanje moja načela i moju vjeru”, poručio je Antić javno obrazloživši svoju ostavku.

Pročitajte zašto Antić smatra da bi se Istanbulska konvencija trebala odbaciti i što je poručio Plenkoviću.

Ostavka i rapuštanje lokalne organizacije HDZ Kistanje




Odbacimo Istanbulsku konvenciju

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.