Dnevno.hr/Patrik Macek/PIXSELL

OVO JE STRAŠNO! SIN UHIĆENOG SRBINA PRIJETI KAJKIĆU: ‘Nikola… Lepo ime imaš…’

Autor: S.V.

Jučerašnja uhićenja vukovarskih Srba osumnjičenih za ratne zločine počinjene ’91. u tom gradu, nisu plod pritiska na institucije i Vladu, tvrde premijer Andrej Plenković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Od petorice privedenih, dvojica Srba se sumnjiče za ratne zločine, dok su ostali privedeni zbog mogućih saznanja i informacija o tim djelima.

Da je suspendirani istražitelj Ovčare Nikola Kajkić ipak bio na dobrom tragu te da je odradio lavovski dio posla, potvrđuje i vrlo neugodan ton u kojem mu se nakon uhićenja javio sin jednoga od osumnjičenih.

“Nakon što se konačno pokrenulo, tj. nakon jučerašnjeg uhićenja dvije osobe za počinjenje ratnog zločina u Vukovaru 1991 godine, obratio mi se Milan Ivanović zvan Čičak, sin jednog uhićenog. Prijeti da će me ponovo prijavitu Andreju Plenkoviću? Nadam se da me Andrej i Davor neće ponovno suspendirati…”, komentirao je Kajkić prijepisku u kojoj ga sin osumnjičenog ismijava zbog suspendiranja i naziva “malim mišom”. Milan Ivanović u ovim porukama također obavještava Kajkića o tome da će Andrej Plenković biti o svemu obavješten, kao i Živi zid te mediji u Srbiji.

“Dokazat ćemo nevinost i da vi niste dobar policajac. I da, čestitam ti imendan, Nikola. Lepo ime imaš…”, riječi su kojima je Ivanović završio poruku.

 




 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.