31.10.2018., Zagreb - Drzavni vrh povodom obiljezavanja blagdana Svih svetih i Dusnog dana na Mirogoju polozio vijence. Miro Kovac, Damir Krsticevic, Andrija Mikulic . Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Ovako pričaju hrvatski generali! Krstičević brutalnije no itko

Autor: Hina

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević rekao je u nedjelju, na obilježavanju 27 godina od pada Vukovara, kako je taj grad značio sve za Hrvatsku, a danas je simbol junaštva, otpora i pobjede u Domovinskom ratu.

“Vukovar je grad heroj, duboko poštovanje Vukovaru, ogromnoj žrtvi u Domovinskom ratu, svim herojima Škrabrnje i Vukovara. U mislima smo s obiteljima naših poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja koji su se žrtvovali za današnji mir i slobodu Hrvatskoj”, rekao je ministar Krstičević uoči početka komemoracije u dvorištu vukovarske bolnice.

Istaknuo je da je za njega, kao ministra obrane, i cijelu vojsku Vukovar gravitacijsko središte hrvatske države.

“Upravo zbog toga vratili smo Hrvatsku vojsku u Vukovar i ona je danas tu, da se to više nikada ne dogodi, u funkciji mira i sigurnosti”, dodao je.

Krstičević je podsjetio da se u Vukovar vratila završna svečanost završetka vojnih škola, jer “upravo ovdje, na ovoj svetoj zemlji hrvatski časnik mora dobiti čin.”

“Prije dva dana smo u cijeloj Hrvatskoj vojsci organizirali dragovoljno darivanje krvi za Vukovar i dalje ćemo jačati odnos Hrvatske vojske i herojskog Vukovara”, rekao je ministar obrane.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.