fbpx
screenshoot

OTAC U AGONIJI! Šaljem dokaze da svi vidite: Moj sin nije počinio samoubojstvo, UBIJEN JE!

Autor: Snježana Vučković

'Moj sin je bio onakav policajac kakav treba biti. Nije tolerirao nepravdu i bezakonje...', rekao je shrvani otac.

Slučaj samoubojstva mladog, vrijednog i radišnog policajca Dine Molnara koji je upozoravao na korupciju u policiji, prije četiri godine zgrozio je javnost.
Međimurski policajac pronađen je u automobilu prostrijeljenog čela, a iako je istraga utvrdila kako je riječ o samoubojstvu, njegovi roditelji to nikada nisu prihvatili. U međuvremenu, od tuge i nemoći umrla je i majka pokojnog Dine, ali njegov otac, Josip Molnar, kaže kako do svoje smrti neće odustati od pravice za svoga pokojnog sina, jer, kako tvrdi – Dino je tog 21. siječnja 2013.ubijen:

“Moj sin je bio onakav policajac kakav treba biti. Nije tolerirao nepravdu i bezakonje. Živio je za svoj posao, bio je sretan i zdrav mladić, a ipak je okončao u svojoj 23. godini”, požalio se za naš portal potpuno očajan Josip Molnar koji svaku sekundu vremena provodi proučavajući dokaze, zapise i fotografije.


“Brojni su dokazi da je netko ubio mog sina. Bio je bezbrižan, ali jedina stvar koja je remetila njegov mir bilo je saznanje o korupciji unutar policijskih redova. Obdukcija nikada nije obavljena, a i običan laik bi po fotografijama mogao zaključiti kako moj Dino to nije mogao sam naučiti. To se vidi po kalibru metka i oružju koje moj sin nije imao, po činjenici da kut prostrijela ne odgovara kutu tipičnom za samoubojstvo, njegova izlazna rana ne odgovara onoj koju bi prouzročilo njegovo oružje. Osim toga, kuka na automobilu mu je bila strgana a po traktorskim tragovima se vidi da je odvučen. Položaj ruke bi morao biti neprirodno visoko za samoubojstvo, a vidi se i da je stražnje staklo naknadno razbijeno”, kazuje nam Josip Molnar.

Josip Molnar obratio Europskom sudu za ljudska prava a u zahtjevu je naveo kako je njegov sin upozoravao na nezakonite postupke i moguću korupciju u policiji. Europski sud je zahtjev prihvatio, te naložio od Hrvatske da se očituje o tome je li u istrazi smrti Dine Molnara prekršen članak 2 Konvencije. Nažalost, zadani rokovi za očitovanje nisu ispoštovani, pa je nesretni Josip Molnar od Europskog suda dobio odgovor kako je, što se njih tiče, ovaj slučaj zaključen.

Osim Josipa Molnara, sa zaključkom da je ubijen ne slažu se ni brojni prijatelji nesretnog policajca. Jedan od njih za naš je portal izjavio slijedeće:

“Žalio mi se na nepravilnosti u radu, vidio sam da se nešto s njim događa. Dino se nikad, nikad ne bi ubio. Znam da je ovo što pričam za mene potencijalno opasno, imam obitelj… Ali ovo vam govorim jer želim mirno umrijeti. Cijelo Međimurje zna da je Dino ubijen”.

Evo što je o svemu danas kazao otac Dine Molnara:
 
Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.