Twitter

Osumnjičen 20-godišnjak iz Konavala: Naručio više od 300 baklji i četiri signalne rakete

Autor: Dnevno.hr

Zbog internetske narudžbe zakonom zabranjenih pirotehničkih sredstava – 320 komada baklji i četiri signalne rakete – za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari osumnjičen je 20-godišnjak iz Konavala, izvijestila je u ponedjeljak dubrovačka policija.

Sredinom srpnja ove godine u zagrebačkoj poslovnici tvrtke za dostavu i isporuku pošiljki pristigla je pošiljka više paketa u kojima su se nalazila zakonom zabranjena pirotehnička sredstva i to 320 komada baklji i četiri signalne rakete.

Zajedničkom kriminalističkom istragom dubrovačke i zagrebačke policije, a koju je dovršila policija sa Grude u Konavlima, utvrđena je sumnja da je pirotehnička sredstva preko interneta naručio 20-godišnjak, protiv kojeg je podnesena kaznena prijava u redovitoj proceduri.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.