Foto: Patrik Macek/PIXSELL

OSTALA IM SAMO DVA VIJEĆNIKA: ‘Srušio se MOST Mire Bulja’

Autor: dnevno.hr

Na početku 20. Sjednice Gradskog vijeća Sinja dostavljena je službena informacija da dosadašnji vijećnici kluba MOST-a, Joško Kontić i Ante Šušnjara napuštaju klub i da prelaze u nezavisne vijećnike. Ovim osipanjem, klub vijećnika MOST-a je trenutno najmanji klub u Gradskom vijeću Grada Sinja i jedva ima dostatna tri člana od 21 vijećnika koliko broji vijeće.

Prave razloge odlaska iz kluba MOST-a, doajena sinjske politike, bivšeg saborskog zastupnika i kandidata MOST-a na proteklim izborima za gradonačelnika Sinja, koji je ujedno bio u ovom sazivu i predsjednik Gradskog vijeća Sinja godinu dana do podnesene ostavke, Joška Kontića i njegovog kolege Ante Šušnjarejavnost službeno nije dobila.

Još jednom se dokazalo da glas građana za Mira Bulja nije siguran glas za program za koji se zalaže isti, jer u prijašnjem sazivu tako je i došlo do većine, kad je od njega otišao Žarko Delić-Maći, tada njegova desna ruka i podržala većinu kojom je dr. Jadrijević vladao u Sinju. Sadašnja lista dr. Jadrijevića je isto u problemima jer je lista sa sedam spala na četiri vijećnika, dvoje su otišli u nezavisne vijećnike, a usluga Žarka Delića-Maćija dr. Jadrijević se formalno „odrekao“ nakon njegovog napada na vijećnicu Ivanu Šabić, piše sinjskarera.hr.

Miro Bulj i MOST je u ovom novom sazivu sada javno podržao dr. Jadrijevića i prvi proračun u ovom mandatu, ali ta potpora je trajala samo godinu dana.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.